JAKOLIŠ ZA HERCEGOVINA.INFO Znam puno o Zrinjskom, pa to je naš klub

Antonio Jakoliš
apoelgroup.com

HŠK Zrinjski u trećem pretkolu kvalifikacija za Europa ligu gostovat će na Cipru kod Apoela. Momčad je to koja prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, dok se mostarski Zrinjski procjenjuje na 6,5 milijuna.

Sigurno je kako je Apoel u toj utakmici favorit, a još više uz činjenicu da igra na svom terenu. U momčadi Apoela igra i Šibenčanin Antonio Jakoliš. Za hercegovina.info kaže kako ga nije iznenadio prolazak Zrinjskog.

"Gledao sam i pratio utakmicu s Olimpijom, osobno za mene nije iznenađenje prolazak Zrinjskog. S obzirom na to koje igrače ima, kvaliteta je neupitan. Tu ima igrača i s kojima sam igrao poput Trebotića i Tičinovića. U Zrinjskom ima jako puno igrača koji imaju iskustva igranja u europskim ligama."

Kaže Jakoliš kako je Apoelu prolazak "pod moranje":

"Trenutno je ekipa bazirana na sljedeću prvenstvenu utakmicu, a o Zrinjskom će se razmišljati od ponedjeljka. Koronavirus je zaustavio kvalifikacije za Ligu prvaka, ulazak u grupnu fazu Europa lige je što se kaže "pod moranje".

Kaže nam i koga najviše cijeni od Plemića.

"Jako mi se sviđa stil Ivančića. Vrlo je jak na lopti. Uz njega bi izdvojio Tičinovića."

O Zrinjskom mu je pričao i Mateo Sušić bivši suigrač, ali i Ivan Božić.

"Odavno pratim Zrinjski, jako puno znam o njemu, pa to je naš klub. Znam puno preko mojih prijatelja Sušića i Božića. Apoel je favorit, ali lopta je okrugla i utakmica može otići na obje strane", rekao je Antonio Jakoliš u razgovoru s Cipra za hercegovina.info

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.