JAKIROVIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO "Najvažnije je pobjediti Borac, imam ugovor sa Zrinjskim do 2024. godine"

Jakirović
Hercegovina.info

Sergej Jakirović u Rijeci. Vijest je to koja se danas najprije pojavila u hrvatskim medijima, da bi ju večeras prenijeli i brojni u BiH.

Damir Mišković i Rijeka nakon teškog poraza od Dinama od 2:7 uručili su otkaz talijanskom stručnjaku Serseu Cosmiju i sada su u potrazi za novim šefom stručnog stožera. Jakirović se čini kao idealno rješenje. Poznaje HNL, a i zna kako probuditi posrnule momčadi.

Bio je trener Plemića želja na Rujevici još prije dva mjeseca, no do suradnje nije došlo, a kako stvari stoje neće ni sada.

"Nitko me nije zvao. Imam ugovor sa Zrinjskim do 2024. godine i sada mi je najvažnije pobjediti Borac", rekao je Jakirović večeras za Hercegovina.info.

Nakon fantastične prošle sezone, Jakirović je bio prva želja u Maksimiru, zatim na Rujevici. Tko zna, možda se i sportski direktor Hajduka Nikoličius ovih dana sjeti svog trenera iz vremena Gorice, pa i navijači u Splitu krenu raspravljati oko svoje "najvažnije teme od 1911. godine".

Jedno je sigurno. Sergej Jakirović i dalje će s klupe voditi Zrinjski s kojim, kako je i naglasio, ima ugovor do 2024. godine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.