JAKIROVIĆ Svjestan sam što znači 115 godina duga tradicija imena Zrinjski u Mostaru

HŠK Zrinjski danas je i službeno objavio kako je Sergej Jakirović novi trener Plemića. On će na klupi Zrinjskog naslijediti Mladena Žižovića koji je prije dva dana raskinuo ugovor s mostarskim klubom.

Odmah po imenovanju Jakirović je dao izjavu za službenu stranicu kluba.

“Dragi navijači Zrinjskog, izrazito sam počašćen što vas mogu pozdraviti kao novi šef struke.  Naravno, na početku se moram još jednom zahvaliti upravi kluba na ukazanom povjerenju. Mostar i Zrinjski su sinonim za sport i uspjeh, a u prilog tomu govore brojni trofeji.  Svjestan onoga što 115 godina duga tradicija imena Zrinjski i taj posebni dres s lentom predstavljaju kako Mostaru tako i cijeloj Hercegovini, spreman sam dati sve svoje znanje i energiju za boljitak kluba.  U svojoj karijeri se uvijek vodim jednostavnim načelima, a to su izvrsnost, strategija i posvećenost. Siguran sam u uspjeh držeći se toga. Vjerujem da će nam nakon ove teške i izazovne godine iza nas sljedeća donijeti mnoge sretne trenutke u kojima ćemo moći svi zajedno slaviti. Nadam se da ćete dati pozitivnu energiju i vjetar u leđa momčadi kao nebrojeno puta do sada", rekao je novi trener Zrinjskog.

Zbog zabrane međužupanijskih putovanja u Hrvatskoj i restrikcija na granicama, Jakirović bi prema dogovoru u Mostar trebao doputovati 12. siječnja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.