VIDEO  Jakirović: "Smiješno, treba izdržati sve to"

Sergej Jakirović
Zrinjski TV

Trener HŠK Zrinjski Sergej Jakirović danas se još jednom dotaknuo Borca i Zrinjskog, odnosno suđenja na istoj. Svi oni koji su gledali utakmicu iz Banja Luke 'vratili su se' u neka mračna vremena Premijer lige BiH. Zrinjski je na susretu bio dominantan i uputio je čak 21 udarac prema vratima Borca, dok su se prema Čondriću uputila svega četiri udarca. S druge strane Zrinjski je napravio čak 22 prekršaja, a Borac samo tri za 90 minuta susreta.

"Kada je čovjek na utakmici, nije svjestan nekih stvari. Sada kada sam pogledao utakmicu, smiješno. Naši igrači su heroji u doslovnom smislu riječi. Ostati neporažen u onakvim okolnostima, kapa im do poda. Treba izdržati sve to. Koliko god se čovjek priprema psihološki na sve što može utjecati na jednoj utakmici, teško se na to pripremiti. Zato ja na ovo gledam kao na pobjedu. Toliko smo jaki da ni u takvim okolnostima ne možemo izgubiti", rekao je.

Komentirao je Jakirović i samo tri prekršaja Borca.

"I od ta tri prekršaja dva su nam neispoštovana prednost. Vraćen je prekršaj gdje smo mi bili u izglednoj situaciji. Jedino je ovako mogao biti prekinut naš niz. Jasno je da smo mi bolja i kvalitetnija momčad i da smo diktirali tempo igre, rekao je između ostalog Jakirović.