VIDEO  JAKIROVIĆ Ovdje sam rođen, praznike sam provodio na Panjevini, igrao se na Balinovcu

Sergej Jakirović
HŠK Zrinjski

Sergej Jakirović danas je stigao u Mostar gdje je i predstavljen kao novi trener HŠK Zrinjski. Potpis na ugovor s Plemićima Jakirović je stavio do 2023. godine. 

"Prvi dojmovi su odlični. Došao sam u veliki klub, mentalitet mi je poznat, tu sam praktički i rođen. Zrinjski ima 115 godina dugu tradiciju, veliki je klub koji uvijek stremi ka najvišim ciljevima."

Mostar je i njegov grad.

"Rođen sam ovdje i tu sam provodio ljetne praznike kod strica na Panjevini i kod pokojne bake i djeda, ja volim reći preko puta parka Alekse Šantića. Igrao sam se na Balinovcu. Tu imam puno prijatelja i poznanika, to je moj mentalitet i sa adaptacijom i prilagodbom neće biti nikakvih problema."

O momčadi Zrinjskog.

"Imam jako puno informacija o momčadi. Otkad smo se ja i gospodin Šulenta dogovorili, pogledao sam sve utakmice Zrinjskog. Ja i moj stožer imamo uvid u svakog igrača. Moramo se pojačati na stoperskim pozicijama, a volio bih imati jednog modernog veznog, kako se to danas kaže "box to box", jednu osmicu koja može napraviti višak u sredini terena. Imamo jako puno krila i smatram da oni moraju igrati puno bolje", rekao je Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.