VIDEO  JAKIROVIĆ Ovdje sam rođen, praznike sam provodio na Panjevini, igrao se na Balinovcu

JAKIROVIĆ Ovdje sam rođen, praznike sam provodio na Panjevini, igrao se na Balinovcu
HŠK Zrinjski

Sergej Jakirović danas je stigao u Mostar gdje je i predstavljen kao novi trener HŠK Zrinjski. Potpis na ugovor s Plemićima Jakirović je stavio do 2023. godine. 

"Prvi dojmovi su odlični. Došao sam u veliki klub, mentalitet mi je poznat, tu sam praktički i rođen. Zrinjski ima 115 godina dugu tradiciju, veliki je klub koji uvijek stremi ka najvišim ciljevima."

Mostar je i njegov grad.

"Rođen sam ovdje i tu sam provodio ljetne praznike kod strica na Panjevini i kod pokojne bake i djeda, ja volim reći preko puta parka Alekse Šantića. Igrao sam se na Balinovcu. Tu imam puno prijatelja i poznanika, to je moj mentalitet i sa adaptacijom i prilagodbom neće biti nikakvih problema."

O momčadi Zrinjskog.

"Imam jako puno informacija o momčadi. Otkad smo se ja i gospodin Šulenta dogovorili, pogledao sam sve utakmice Zrinjskog. Ja i moj stožer imamo uvid u svakog igrača. Moramo se pojačati na stoperskim pozicijama, a volio bih imati jednog modernog veznog, kako se to danas kaže "box to box", jednu osmicu koja može napraviti višak u sredini terena. Imamo jako puno krila i smatram da oni moraju igrati puno bolje", rekao je Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.