VIDEO  Jakirović otkrio kakva će momčad istrčati na Mokrom Docu

Sergej Jakirović
Hercegovina.info

U nedjelju se u Posušju na stadionu Mokri Dolac igra hercegovački derbi u kojem će Posušje dočekati novog prvaka BiH HŠK Zrinjski. Mostarci su sve riješili i slave novu titulu dok je Posušje sve bliže sigurnoj zoni i ostanku u Premijer ligi. Uoči nedjeljnog susreta danas je pred novinare izašao trener 'Plemića' Sergej Jakirović.

"Očekivanja su da se dobro predstavimo, bez obzira na to što je prvenstvo za nas 14. travnja već i gotovo. No, mi smo i dalje nastavili pobjeđivati. Držimo niz neporaženosti posljednjih 20 utakmica. Imamo puno problema pred ovu utakmicu. Puno igrača nam nedostaje uz Savića i Barišića koji su suspendirani. Nedostaju od prije Hadžić i Bojo, zatim Šipovac, Ćoruka i Bekić također neće biti na dispoziciji i Sabljić zbog crvenog kartona. On je dobio dva žuta u juniorima, pa crveni isključujući i sada je ovo četvrta utakmica da preskače. To je isto "super pravilo" koje treba mijenjati", rekao je Jakirović.

Respektira protivnika.

"Posušje je "dole" u borbi. Nedostaje im nekoliko bodova. Oni su u dobrom stanju, a i inače sam govorio da od četiri ekipe koje se bore za ostanak, da su oni najkvalitetniji i to se vidi. Igraju doma jako dobro s puno pouzdanja i velikom podrškom navijača koji su uvijek tu u velikom broju. Posušje po tome zaslužuje prvu ligu. Mi ćemo se maksimalno spremiti, iako tu nema puno spremanja. Svi sve znamo o svakome. Stvar je čiste dnevne forme, energije, fokusa taj dan i kako si raspoložen. Napravit ćemo sve da uzmemo pozitivan rezultat", dodao je. 

Na pitanje kakav će Zrinjski istrčati na Mokrom Docu Jakirović je rekao:

"Šarolik Zrinjski. Bit će to nešto između zadnje utakmice i Tuzle. U vezi imamo najviše problema, nemamo jednostavno na dispoziciji igrača. Nadam se da do nedjelje nitko više neće otpasti. Izmiksat ćemo iskustvo i mladost s dobrom motorikom i da pariramo dobro", rekao je između ostalog na konferenciji za medije trener HŠK Zrinjski.  

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.