JAKIROVIĆ OPET PRESELJEN U DINAMO "Trener je otišao iz Mostara, ali u Sarajevo"

Sergej Jakirović, Stadion HŠK Zrinjski, GNK Dinamo
Ilustracija/Reprezentacija.ba

Tik nakon što je danas u Maksimirskoj 128. smijenjen Željko Kopić, u zagrebačkim medijima i među navijačima 'Modrih' na raznim stranicama stigla je vijest kako će već u nedjelju Dinamo s klupe povesti Sergej Jakirović koji se već od zimskog prijelaznog roka povezuje s 'Modrima'.

"Krznar je odbio klupu Dinama i do kraja sezone će nas vjerojatno voditi Sergej Jakirović, trener HŠK Zrinjski. Prva utakmica bi mu mogla biti upravo protiv njegove Gorice", pišu pojedine stranice.

No, od toga neće biti ništa. Potvrdio je to najprije za Hercegovina.info glasnogovornik HŠK Zrinjski Mario Pandža.

"Gospodin Sergej Jakirović ostaje na klupi našeg kluba. Iz Mostara je otišao, ali u Sarajevo gdje sutra igramo protiv Željezničara", rekao je Pandža.

Kontaktirali smo i trenera 'Plemića'.

"Idemo za Sarajevo, sutra nas očekuje utakmica protiv Željezničara. Sedam kola je do kraja i idemo 'punim gasom' pokušati sve pobijediti. Ostalo mogu demantirati", rekao je Jakirović za Hercegovina.info.

Hoće li se nešto promijeniti na kraju sezone ostaje nam za vidjeti. Jedno je sigurno, Sergej Jakirović s 'Plemićima' će na kraju iste podignuti naslov prvaka na proslavi koja će se po sedmi put organizirati u čast HŠK Zrinjski.

Sergej Jakirović,Stadion HŠK Zrinjski,GNK Dinamo

Dinamo smijenio Željka Kopića

Nakon poraza od Hajduka u derbiju koji se sinoć igrao na Poljudu, zagrebački Dinamo odlučio se zahvaliti svom dosadašnjem treneru Željku Kopiću. Iz Maksimira su se nakon prospavane noći…