JAKIROVIĆ Nema Enina i Gačića, upitni su Bilbija, Todorović i Ćorluka

Sergej Jakirović
Hercegovina.info

Nogometaše HŠK Zrinjski sutra očekuje utakmica 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj Plemići na svom terenu dočekuju momčad Tuzla City. Nakon poraza u Kupu protiv Sarajeva igrači Sergeja Jakirovića sigurno će sutra tražiti povratak na pobjedničke staze.

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica. Tuzla City je dobro otvorila nastavak prvenstva kao i mi. Dobili su novu energiju i novi stil igre što je zasluga trenera Musemića koji je trofejni trener i koji gdje je god bio radio je veliki posao. To je jedan veliki izazov za nas. No, mene zanima reakcija naših igrača pogotovo nakon blijede partije u Kupu, gdje je Sarajevo zasluženo pobijedilo. Hvala Bogu znamo da u nogometu igrači kada izgube jedna čekaju novu utakmicu da se ispere loš dojam i da se vratiš na pobjedničke staze", rekao je na konferenciji za medije trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

"Nema Enina, zbog tri žuta kartona, nema Gačića koji je dobio crveni karton, a upitni su Bilbija, Todorović i Ćorluka. Dvije utakmice s jakim protivnikom ostavile su traga", rekao je između ostalog Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.