VIDEO  Jakirović: "Nema alibija, nema opravdanja, a Sarajevo me iznenadilo"

Sergej Jakirović
Hercegovina.info

Nogometaše Zrinjskog nakon tri uzastopne pobjede sutra očekuje gostovanje kod u Bijeljini. Iako je Radnik posljednjeplasirana momčad prvenstva, trener 'Plemića' pozvao je na današnjoj konferenciji na oprez.

"Danas smo analizirali Radnik i ono što nas čeka u Bijeljini. Pripremili smo se najbolje što možemo. Puno će diktirati uvjeti samog terena, zato što vidim da nije baš u sjajnom stanju, ali nema veze. Nema alibija, nema opravdanja, moramo se prilagoditi za to što nas čeka. Radnik je na poziciji na kojoj jeste. Imali su zanimljivi utakmica kući protiv Veleža, Željezničara i Tuzla Cityja. Nitko tu nije nešto izdominirao. Tuzla City je dala tri gola, ali nisu im pravili puno problema u igri. Nije ih lako probiti. Najviše iz čega nam prijeti opasnost je kontra preko Pantelića i Markovića te iz prekida preko Šuberta i Gogića. Idemo odigrati dobru utakmicu i uzeti tri boda".

Osim Bekića svi su na raspolaganju.

"Svi su na dispoziciji i imam slatke brige".

Što se tiče konkurenata u ligi strateg 'Plemića' je rekao:

"Više sam očekivao od Sarajeva, puno su bodova prosuli kući. Očekivao sam da će biti bliže. Mi i Tuzla smo se malo odvojili što je dobro. Velež je tu dole, a od Borca sam očekivao više s obzirom da je kod njih i Veleža ekipa ostala manje više ista. No, ja ih očekujem da će se priključiti", rekao je između ostalog Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.