JAKIROVIĆ "Ne znam kome trebaju takve insinuacije da on ne želi trenirati"

Sergej Jakirović Dinamo
Screenshot

Nakon velikog šoka kojeg su doživjeli igrači Dinama u utorak na Maksimiru gdje su poraženi od Lokomotive rezultatom 0:3, zagrebačku momčad sutra očekuje gostovanje na Aldo Drosini kod Istre. U susret Dinamo ulazi pod dojmom neočekivanog poraza.

"Veliki je šok ovo što se dogodilo u utorak. Analizirali smo utakmicu i neke stvari ostaju nejasne. No, ne možemo se vraćati u prošlost, nego samo gledati u budućnost. Moramo već sutra pokušati na terenu raditi stvari koje smo radili kroz cijele pripreme. Razgovarali smo s igračima, otvoreno i iskreno. Oni su ljuti i bijesni zbog svega što s dogodilo. Nadam se da će sutra sve to kanalizirati u jednu pozitivnu energiju i da napravimo sve kako bi osvojili tri boda", rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Lokomotiva je na samom početku utakmice šokirala njegovu momčad.

"Sigurno da utječe na mentalno stanje kada primite dva gola u "minuti". Imali smo gotovo devedeset minuta do kraja, no nismo se držali plana i zahtjeva na određenim pozicijama. Nismo bili taktički odgovorni, previše smo preskakali, žurili i nabacivali "u bunar". To nije bila ideja. Uvjeren sam da ćemo već sutra biti na pravoj razini".

U kadru će za sutrašnju utakmicu biti i novi Dinamov Japanac Ogiwara. 

"Nemamo Mišića zbog tri žuta kartona, Dino Perić i Boško Šutalo su izvan pogona. Najviše opcija imamo u veznom redu i na krilima. Sigurno će biti dvije ili tri promjene za sutrašnju utakmicu. Ogiwara je imao distorziju gležnja i nije mogao biti u punom treningu. No, u rotaciji je za sutrašnju utakmicu.

Jakirović ističe kako je laž da Bruno Petković ne želi trenirati.

"Bruno Petković je dobro. Nije uopće istina da nije želio trenirati i ne znam kome trebaju takve insinuacije. Bruno je imao temperaturu, kao i moj pomoćnik Marko Salatović već dva dana. Bruno je na dispoziciji i sve je dobro".

Iako nema Ante Ercega, Istra je itekako opasna momčad.

"Istra će željeti iskoristiti ovu našu situaciju. Mi moramo tu pokazati radni karakter i boriti se za svaku loptu. Istra igra dobar nogomet s kvalitetnom posjedu, strpljivi su i ne srljaju. Morat ćemo biti puno mudriji i pametniji", kazao je Jakirović.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.