JAKIROVIĆ "Namazani su, pa čovjek je igrao u Manchester Unitedu"

Jakirović
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski u četvrtak igraju prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige u kojoj će na svom stadionu pod Bijelim Brijegom dočekati Tobol. Nakon što su uspješno svladali Tiranu u dvije utakmice 'Plemići' pred sobom imaju novog zahtjevnog protivnika.

Pred novinare je danas izašao šef stručnog stožera Zrinjskog Sergej Jakirović.

"Gledao sam njihove dvije utakmice s Lincolnom i s Ferencvarosom. Tobol je ekipa koja ima devet vrhunskih reprezentativaca Kazahastana, jednog reprezentativca Crne Gore, stopera Tomaševića, nekoliko igrača s našeg govornog područja kao i trenera. Malo drugačije igraju nogomet nego Sheriff i Tirana, ali su opasni i što bi se žargonski reklo, 'namazani' su u igri. Imaju par automatizama na koje ćemo morati obratit pažnju. Ja se nadam da ćemo imati energiju i iskoristiti iskustvo prethodne četiri utakmice u Europi i dobro se prezentirati i ostvariti prednost pred uzvrat", kazao je između ostalog Jakirović.

"Imaju Tošića. Čovjek je igrao u Manchester Unitedu. Dosta akcija ide preko njega, ljevak koji ima dobar udarac i dobar prekid", istaknuo je trener Zrinjskog.

Sadržaj se učitava...