JAKIROVIĆ NAKON REMIJA S LOKOMOTIVOM “Moramo se zadovoljiti bodom, iako nisam zadovoljan”

Sergej Jakirović
GNK Dinamo

Rasprodani stadion, rekordna ovosezonska posjećenost u Kranjčevićevoj, zdušno bodrenje Bad Blue Boysa tijekom čitave utakmice nije bilo dovoljno Dinamu da u 22. kolu SuperSport HNL-a dođe do tri boda protiv Lokomotive.

Domaćin je u dva navrata vodio pogocima Fabijana Krivaka i Duje Čopa da bi bod Modrima osigurao dvostruki strijelac Bruno Petković.

Nakon susreta strateg Dinama Sergej Jakirović je kako prenosi index.hr poručio: “Utakmica je bila dosta živa i dinamična. U prvom poluvremenu sam bio nezadovoljan čvrstinom u duelima i slabim pritiskom. Zbog toga samo na kraju i dobili dva gola. Nismo uspjeli obraniti ono što smo svakako trebali pa smo na poluvremenu morali raditi neke izmjene. Pohvalno je što smo se vratili iz zaostatka i stvorili dodatan pritisak na Lokomotivu zamjenama koje smo uveli. Moramo se zadovoljiti bodom, iako nisam zadovoljan takvih ishodom.”

Njegov kolega na klupi Lokomotive Silvijo Čabraja je za 24sata dodao: “Vidio sam zanimljivu utakmicu, dinamičnu. Postoji mali žal da nismo iskoristili neke prilike, otišli na veće vodstvo, što nismo do kraja utakmice sačuvali tri boda. Ovako smo ginuli još 45 minuta, da je Mudražija zabio ono u drugom poluvremenu onda bi možda i dobili. I dalje smo s dvije noge čvrsto na zemlji, probat ćemo uhvatiti Europu. Ne znam jesmo Dinamova “crna mačka”, ali mi smo u prvenstvu izgubili samo pet utakmica. Momčad smo koja ne gubi, sa svakim želimo igrati, a Dinamu očito ne ležimo. Krivak? Taj dečko je izvrstan, on je junior 2005. godište, svakim se danom razvija sve bolje. Bio je pun stadion, ljudi su kisnuli, a tribine su bile pune. To je motivirajuće i za igrače, orilo se za Dinamo, ali to je i nas motiviralo. Moji dečki igraju nogomet, uživaju.”

Dinamo će u 23. kolu u Maksimiru ugostiti Varaždin dok će Lokomotiva gostovati na Rujevici kod Rijeke.