VIDEO  JAKIROVIĆ "Imamo još nekih dvojbi, a zadovoljan sam kako su Bašić i Mašić prezentirali HŠK Zrinjski"

Sergej Jakirović
Hercegovina.info

Nakon reprezetntativne stanke premijerligaši od sutra će ponovno na terena. Nogometaše HŠK Zrinjski tako od sutra od 15 sati očekuje gostovanje kod Mladosti Doboj Kakanj. 

Pred sutrašnju utakmicu konferenciju je održao trener Plemića Sergej Jakirović.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica. Mladost je jedna mlada i energična momčad koja teži igri i nadigravanju i vidi se ruka trenera. Imaju dobrih mladih i talentiranih igrača poput napadača Hadžića i Hiroša koji je jako dobar dribler i može stvoriti višak. Tu je i lijevi bek Alić, Dejanović kojeg ja znam iz Sesveta gdje je bio junior. Iza njih je jedan iskusni Dedić koji koordinira po sredini. Mi moramo biti maksimalno ozbiljni i koncentrirani kako bi se vratili kući s pozitivnim rezultatom."

O ozljeđenim igračima Jakirović je rekao.

"Vratio nam se Bilbija, Govedarica. Magdić i Ćorluka treniraju, ali iz predostrožnosti oni bi trebali početkom idućeg tjedna ući u momčadski trening."

Što se pak tiče početnog sastava Jakirović je rekao.

"Imamo još nekih dvojbi. Bašić i Mašić su bili s reprezentacijom. Pratio sam utakmicu i jako sam zadovoljan kako su prezentirali HŠK Zrinjski i kako su igrali za svoju zemlju. Imamo još nekoliko nedoumica i odlučit ćemo sutra prije utakmice."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.