JAKIROVIĆ "Ako se razmašu mogu nas ugroziti"

Sergej Jakirović
hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski sutra će u 25. kolu Premijer lige BiH na svom travnjaku dočekadi Radnik. Nakon osvojenog boda na gostovanju protiv Mladosti, gdje su Plemići očekivali puni plijen, igrači Sergeja Jakirovića sutra će sigurno učiniti sve kako bi došli do tri važna boda u borbi za Europu.

Upravo je trener Mostaraca danas izašao pred novinare.

"Dolazi nam tradicionalno nezgodan protivnik. Malo sam čitao i išao u povijest. U posljednjih pet utakmica su ostali neporaženi i uvijek je to bilo gusto. Jasno je da nas čeka nas zahtjevna utakmica i očekujem da mi budemo maksimalno koncentrirani. Uzeli smo bod protiv Mladosti, a nakon prospavane noći vidiš da si izgubio dva. Mi bodove iz prošlog kola moramo negdje nadoknaditi. Okrećemo se novoj utakmici i sutra moramo sve napraviti da pobijedimo", rekao je Jakirović

Što se tiče kadra i sastava trener Plemića je kazao.

"Ja uvijek imam jednu ili dvije dvojbe. Sutra moram razmisliti koga ću sjesti na klupu, jer morate imati neki plan B, morate voditi računa o mladim igračima i strancima, prvo to pišem, pa sve ostalo. Danas ćemo napraviti još jedan trening, pa ćemo sutra odlučiti" kazao je Jakirović.

Jakirović je rekao i kakvog Radnika očekuje.

"Očekujem da će igrati kao što su igrali sad protiv Veleža i Borca. Oni igraju je 5-3-2, dosta gusto i zatvoreno, a to nekad izgleda i 5-4-1 s tri visoka igrača nazad i naprijed s Huseinbašićem koji može napraviti puno problema, ali i Karićem koji je jak kao beton i dobro gradi loptu. Tu je i Jelić kojeg poznajem iz HNL-a. Ako se razmašu mogu nas ugroziti, rekao je Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.