JABLANIČANIN PRIVREMENO NAPUŠTA KLUPU VARAŽDINA Zbog operacije i oporavka, Mario Kovačević će odmoriti od nogometa

Mario Kovačević
Varaždinske vijesti

NK Varaždin i trener kluba Mario Kovačević zajednički su obavijestili javnost o neophodnom napuštanju trenerske pozicije seniorske ekipe, radi operativnog zahvata kojem će se podvrgnuti sljedećeg tjedna.

“Naš dugogodišnji trener privremeno će napustiti svoje trenerske dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva njegovu potpunu predanost i pažnju. Njegova posvećenost klubu tijekom godina zaslužuje našu iskrenu podršku u ovom razdoblju a klub će nastaviti pružati svu potrebnu podršku Mariju i njegovoj obitelji tijekom procesa oporavka kako bi omogućili što brže ozdravljenje i potpuni nastavak povratak radu u nogometu”, poručili su iz hrvatskog prvoligaša.

Sportski direktor kluba Nikola Šafarić kao osoba direktno involvirana u rad ekipe s najboljim poznavanjem iste, preuzeti će ulogu privremenog glavnog trenera. Uz Šafarića, njegov prvi pomoćnik u nadolazećem periodu bit će dosadašnji trener kadeta kluba – Dino Kresinger.

“Klub još jednom želi treneru Mariu Kovačeviću brz i uspješan oporavak, a medije i navijače molimo za razumijevanje i podršku u ovom izazovnom razdoblju”, zaključili su.