FOTO/VIDEO  Izvršena prva prozivka nogometaša HŠK Zrinjski

Prvo je održan sastanak sa stručnim stožerom i Upravom kluba, a zatim se odradio lagani trening na pomoćnom terenu stadiona pod Bijelim Brijegom.

Treneru Periću se na prvoj prozivci pojavili svi nogometaši (osim Igora Aničića) koji su pod ugovorom, uključuujući Poderskog i Crnova, te dvojca koji je bio na posudbi u HNK Čapljina Mateja Rozića i Ivana Drežnjaka. Iz juniorske momčadi priključen je Marko Odak, a pojavili su se i nogometaši koji traže afirmaciju u Zrinjskom, a to su Daniel Graovac, Marin Jurina i Nikola Kaić . Graovac je mladi nogometaš koji je došao iz Dinama, a nastupao je za mlađe selekcije BH nogometne reprezentacije. Marin Jurina napadač je koji dolazi iz Sloge iz Uskoplja, dok je Kaić ponajbolji nogometaš Troglava iz Livna. Sutra bi se na treningu trebao pojaviti Gligor Gligorov, ali i Hrvoje Barišić.

Veći dio priprema Plemići će odraditi u Mostaru, sa izuzetkom jednog tjedna koji bi trebali provesti u Makarskoj. Za vrijeme priprema planirano je odigravanje osam susreta. Prve susrete Plemići bi trebali odraditi sa niželigašima, a prve dvije prave provjere bit će na turniru u Gabeli.

I nakon tog turnira odigrat će se par utakmica, a generalna proba bit će utakmica sa FK Sarajevo u Mostaru.

hercegovina.info