IZBORNIK BIH POSJETIO ŠIROKI BRIJEG I POSUŠJE "Došao sam ponuditi suradnju, želim ostvariti vezu sa svim klubovima"

Faruk Hadžibegić,NK Široki Brijeg,hšk posušje
NK Široki Brijeg

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić i njegov pomoćnik Mehmed Janjoš u srijedu u prijepodnevnim satima boravili su u službenom posjetu NK Široki Brijeg.

Novi je izbornik svoj boravak u Širokom Brijegu započeo obilaskom klupskog kampa "Musa-Karačić“ i kratkim razgovorom sa šefom škole nogometa NK Široki Brijeg Antom Kokićem.

Faruk Hadžibegić,NK Široki Brijeg,hšk posušje

Na stadionu Pecara održan je radni sastanak s izaslanstvom NK Široki Brijeg. S izbornikom i njegovim pomoćnikom razgovarali su predsjednik Upravnog odbora Željko Gugić, direktor Josip Bevanda, tajnik Dragan Soldo i pomoćni trener Vlado Hrkać.

Faruk Hadžibegić,NK Široki Brijeg,hšk posušje

Direktor kluba Josip Bevanda novog je izbornika upoznao s poviješću kluba, infrastrukturnim potencijalima i aktivnostima koje se provode na Pecari.

"NK Široki Brijeg je nastao kao spoj ljubavi, entuzijazma i rada ljudi koji vole ovaj grad i ovaj klub. Mnogi su kroz povijest davali velikoga obola u stvaranju ovoga što danas imamo, a svakako najzaslužniji je gospodin Zlatan Mijo Jelić“, istaknuo je Bevanda.

Faruk Hadžibegić,NK Široki Brijeg,hšk posušje

Poručio je kako su u Širokom Brijegu uvijek otvorena vrata za sve koje zanima samo jezik sporta. S njegovim mišljenjem složio se i novi izbornik.

"Došao sam ponuditi suradnju, razmijeniti mišljenja i iz prve ruke vidjeti kako funkcionira klub. Filozofija moga posla je samo nogomet. Ovaj sport ima svoja načela i zakone koje trebamo njegovati. Želim ostvariti vezu sa svim klubovima kako bi napredovao nogomet u našoj državi“, istaknuo je Hadžibegić. 

Faruk Hadžibegić,NK Široki Brijeg,hšk posušje

Obilaskom premijerligaških klubova u proteklom razdoblju izbornik se htio upoznati s domaćim nogometom i potencijalom koji može pružiti reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

"Reprezentaciju želim osvježiti mladim igračima. Bez domaćih igrača i lige reprezentativni uspjeh ne može biti potpun“, poručio je izbornik.

U ime trenera Ivice Barbarića, koji se oporavlja od viroze, sastanku je nazočio njegov pomoćnik Vlado Hrkać. On je pozdravio izbornikovu ideju o obilasku premijerligaša i upoznao ga s igračkim kadrom i situacijom u momčadi. Izbornik se zahvalio na gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo što ima prijatelje u NK Široki Brijeg. 

Izbornik BiH posjetio je također i HŠK Posušje.

Faruk Hadžibegić,NK Široki Brijeg,hšk posušje

"Izbornik BiH Faruk Hadžibegić i njegov pomoćnik Mehmed Janjoš danas su boravili u posjeti stadionu Mokri Dolac i Posušju. Ovim putem se želimo zahvaliti izborniku na posjeti i želimo im mnogo sreće u predstojećim kvalifikacijama", priopćili su s Mokrog Doca.

Faruk Hadžibegić,NK Široki Brijeg,hšk posušje