Ivica Barbarić: Imali smo sreće, vrijeme je bilo idealno za ove zimske uvjete

HŠK Zrinjski, Međugorje, trening, Ivica Barbarić, Stadion HŠK Zrinjski, Ivica Barbarić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Ivica Barbarić
Plemići će nakon toga nastaviti pripreme u Istri, a potom će nastupiti na memorijalnom turniru "Andrija Anković" u Gabeli. Pod vodstvom novog trenera Ivice Barbarića plemići uspješno odrađuje sve planirane zadatke. Peti dan priprema u Međugorju razgovarali smo sa šefom stručnog stožera plemića Ivicom Barbarićem.

Gospodine Barbariću, jeste li zadovoljni vremenom i uvjetima koje imate u Međugorju?

- Može se kazati kako smo imali jako puno sreće što se tiče vremenskih uvjeta. U ovom nevremenu uspjeli smo odraditi sve što smo zamislili. Imali smo sreće, vrijeme je bilo idealno za ove zimske uvjete. To se odnosilo i na Mostar i Međugorje. U Mostaru smo radili na umjetnoj travi, a ovdje u Međugorju, gdje su općepoznati dobri uvjeti, imamo dosta terena, dobar smještaj, sve je zadovoljavajuće, sada radimo isključivo na prirodnoj travi.

Kako izgleda radni dan?

- Svaki trening traje od sat i pol do sat i 45 minuta. Ovdje smo malo pojačali rad. Trudimo se uraditi sve što smo zacrtali, ali trudimo se naći i dovoljno vremena za odmor jer bez pravog odmora nema napretka. Trudimo se da igrače fizički previše ne opteretimo, a isto tako da odradimo sve što smo zamislili.

Vecernji.ba