Ivano Čepo potpisao za Široki Brijeg

Ivano Čepo potpisao za Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

Dvadesetogodišnji vezni igrač Ivano Čepo, koji je boravio na probnom radu na zimskim pripremama, nametnuo se stručnom stožeru i potpisao ugovor s NK Široki Brijeg.

  • "Drago mi je da sam dobio priliku pristupiti ovoj momčadi u prethodnom pripremnom razdoblju. Zadovoljan sam načinom na koji sam odradio pripreme, ali ponajviše sretan što mi je stručni stožer ukazao povjerenje i dao priliku potpisati ugovor s klubom koji je veliko ime u bh. nogometu. Imamo mladu momčad, odlične momke koji su me od prvoga dana prihvatili kao svoga. Siguran sam kako će izboriti nastup u Europi", kazao je polivalentni mladi igrač iz Orebića koji će proljetni dio sezone provesti na posudbi u hrvatskom trećeligašu NK Neretvanac Opuzen, priopćeno je danas s Pecare.
  •  
  • Čepo je svoj nogometni put započeo u matičnom Orebiću, a zatim prešao u NK Primorac 1929 Stobreč. Nakon toga je potpisao za hrvatskog prvoligaša HNK Gorica i nastupao za njihovu juniorsku momčad te nekoliko puta bio u kadru seniorske momčadi u 1. HNL. Iz Velike Gorice bio je posuđen NK Kurilovec. U jesenskom dijelu ove sezone branio je boje BŠK Zmaj Blato