IVANKOVIĆ "Jednom igraču 'skidam kapu', a neki nisu reagirali kako treba. Ako ja budem tu to se neće više događati"

Mario Maka Ivanković HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski

Trener HŠK Zrinjski Mario Ivanković nakon poraza na gostovanju kod AZ Alkmaara kaazao je kako su Nizozemci bolja ekipa i kako su zasluženo slavili te im čestitao na pobjedi. No, jednako tako bio je vidno nezadovoljan igrom pojedinih nogometaša koji su večeras dobili priliku.

"Očekivali smo ovako tešku utakmicu, uz njihovu kvalitetu i sve probleme koje smo imali. Ali, opet mogu reći da su momci dali sve od sebe, pojedinci pogotovo. Neki koji su ušli, nisu reagirali kako treba. To se ubuduće neće događati. Čestitam Alkmaaru bolja su ekipa i zasluženo su na kraju pobijedili".

Malekinušić je večeras odigrao odlično na poziciji koja nije njegova, a 80 minuta dobio je i Filip Bradarić.

"Bili smo prisiljeni zbog ozljeda i nekih igrača koji nisu prijavljeni praviti rotacije, Malekinušić je odigrao lijevog bočnog na njihovog možda i najboljeg igrača, maksimalno 90 minuta. Poslije utakmice sam mu rekao da mu skidam kapu, za svaku sekundu, za krv "koju si prolio". Zato mi nije jasno da neki momci koji dobiju 15 ili 20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave isto. To je nedopustivo. Ako ja budem tu to se neće događati. Ili ćeš dati maksimalno kad izađeš na teren ili nećeš biti tu", rekao je.

Zrinjski se sada okreće prvenstvu i gostovanju kod Zvijezde 09.

"Sada nam se pojavio problem sa Senićem. Pričekat ćemo dan-dva da vidimo situaciju sa Senićem. Moramo se maksimalno odmoriti, dalek je put do Ugljevika, ali idemo na pobjedu, jednostavno moramo uhvatiti priključak i sve ćemo podrediti da dođemo do pobjede", rekao je Ivanković.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.