IVANKOVIĆ I BLAGAIĆ "Oni su nam ostalu dužnici, idemo po bodove"

NK Široki Brijeg, FK Velež, premijer liga BIH natjecanje
NK Široki Brijeg

Nakon dvotjedne reprezentativne stanke Široki Brijeg premijerligaško natjecanje nastavlja gostovanjem kod Veleža u petak, 1. travnja na stadionu Rođeni u Vrapčićima s početkom u 18 sati.

Utakmicu 24. kola m:tel Premijer lige BiH na konferenciji za medije u press salonu na Pecari najavili su šef stručnog stožera Jure Ivanković i vezni igrač Jakov Blagaić.

„Stabilizirali smo se, uvezali smo dvije pobjede bez primljenog pogotka i nadam se nastavku naše pozitivne serije. Na pravom smo putu vratiti se u pravi ritam koji će nas držati konkurentnima za vrh“, istaknuo je Ivanković i najavio dobru predstavu svoje momčadi.

„Idemo se predstaviti dobrom igrom. Očekuje nas zahtjevna i dinamična utakmica, kao i sve do sada naše međusobne utakmice. Ipak, želimo nastaviti pozitivnu seriju. Uvjeren sam kako ćemo se dobro potući za bodove“, poručio je Ivanković.

Njegov optimizam dijeli i vezni igrač Jakov Blagaić iza kojega je vjerojatno ponajbolja utakmica u dresu Širokog Brijega.

„Drago mi je da sam protiv Slobode napokon postigao svoj prvi pogodak za Široki Brijeg. Zadovoljan sam i svojom igrom. Upoznao sam ligu, forma mi je u uzlaznoj putanji i na meni je sada nastaviti raditi“, smatra Blagaić.

I dvadesetdvogodišnji Splićanin očekuje zahtjevnu utakmicu, ali ističe kako među sutrašnjim suparnicima nema velikih nepoznanica.

„Iza nas je dosta međusobnih utakmica i nema puno nepoznanica. Velež nam je ostao dužnik, idemo po bodove“, istaknuo je.

U konkurenciji za utakmicu u redovima Plavo-bijelih sigurno neće biti ozlijeđenog Vinka Rozića i nedovoljno spremnog Nicholasa Llanosa.

„Očekujem nas sve u dobrom fizičkom stanju nakon odrađenog mini ciklusa razvojnih treninga u stanci. Imamo sve preduvjete za pravu utakmicu. Idemo se pokazati u najboljem svjetlu“, poručio je Ivanković.

Utakmicu iz Vrapčića izravno će prenositi Arena Sport TV.