IVANČIĆ Zrinjski je veliki klub, a u Rijeci je moralo i moglo biti bolje

Zrinjski Sarajevo
hercegovina.info

Napadač HŠK Zrinjski Josip Ivančić u prošlom kolu bio je junak pobjede svoje momčadi protiv Slobode. Ivančić je u pobjedu od 3:1 ugradio dva gola i asistenciju čime je zasluženo dobio epitet prvog igrača utakmice. 

"Tri boda su u džepu i to je ono što je najbitnije", skromno je rekao za klupski kanal Zrinjski TV Ivančić.

"Meni kao napadaču znači puno, ali i ekipi zato što su ta dva pogotka pridonijela pobjedi. Idemo dalje. Do kraja ima još deset utakmica, 30 bodova je u igri tako da je sve moguće. Ova pobjeda dosta djeluje na momčad. No, tren si dolje, a tren gore. Bit će još teških utakmica", dodao je.

Sadržaj se učitava...

O sljedećoj utakmici protiv Mladosti Ivančić je rekao:

"Zrinjski može uzeti bodove svima i svakome parirati. Mi smo veliki klub i tako ulazimo u sve utakmice, ali naravno uz poštivanje prema drugim klubovima. Do kraja će svaka utakmica biti teška igrali s momčadima iz vrha ili onima s dna."

Osvrnuo se kratko i na svoju karijeru.

"Promijenio sam dosta klubova tijekom karijere. To me očeličilo i mogu samo reći i da je to pridonijelo mom iskustvu. Na meni je samo da to prenesem na teren. Svugdje je bilo i uspona i padova, a vrijeme u Rijeci je moglo i moralo biti bolje. Ovo je vrijeme koje želim gledati i na njega se fokusirati i pokušati što više izvući iz toga", rekao je Ivančić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.