Ivan Peko: Drago mi je da sam se vratio u Zrinjski

Zrinjski-Slavija
...kao juniorski prvak BiH, a sada je na pravom putu da sa Plemićima osvoji i seniorsko prvenstvo. U međuvremenu je nastupao za Lokomotivu i Široki Brijeg. Evo što je Ivan rekao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Evo za početak nam reci kako je ponovo biti u Zrinjskom?

Sigurno da je dobar osjećaj vratiti se u svoj matični klub. Ovdje sam se formirao kao igrač i drago je da sam opet tu u Zrinjskom.

Sezona je krenula sjajno. Da li ste očekivali ovakav početak?

Ne mogu baš reći da smo očekivali da u osam utakmica nećemo primiti pogodak, ali je sigurno da smo znali da imamo dobru ekipu i da ćemo se boriti za sam vrh, tako da nije iznenađenje što imamo ovoliko bodova. Možda jeste to što nismo primili pogodak, jer da igrate bilo koju ligu i ne primite u osam utakmica gola to je svakako dobro.

Nisi prošao pripreme uoči početka prvenstva i čini se da tej ulaziš u pravu formu. Protiv Slavije si odigrao odličnu utakmicu, pa jesi li zadovoljan svojom formom?

Da najgore je što nisam prošao pripreme. Ja jesam trenirao, ali to nije to kada treniraš sam i kada si sa ekipom. Normalno je da mi nakon toga fali malo snage, ali ja dajem sve od sebe i nadam se će biti bolje. Za sada je to u redu, i nadam se podizanju forme.

Slijedi utakmica protiv Borca na gostovanju. Kakve su tvoje prognoze?

To neće biti nimalo laka utakmica, i Borac je opasan na svom stadionu. Do sada smo u svakoj utakmici išli na pobjedu, pa ćemo i protiv Borca ići na pobjedu. Nadam se da ćemo pobijediti, ako ništa da nećemo izgubiti tu utakmicu.

Navijači će biti uz vas u Banja Luci kao što su svuda uz Zrinjski?

Ultarsi su naš 12. igrač u pravom smislu riječi. Bodre nas i kući i na gostovanjima, i ja im samo mogu pozvati da nas bodre kao i do sada, a mi ćemo im se revanširati dobrim igrama i pobjedama.

HERCEGOVINA.info.