IVAN IKO PETRIC NOVI DIREKTOR HŠK POSUŠJE "Klub je stabilan, radovi na stadionu napreduju, a s trenerom Granićem smo prezadovoljni"

Ivan Iko Petric
HŠK Posušje

Posuški poduzetnik Ivan Iko Petric novi je direktor HŠK Posušje, potvrdili su danas iz kluba s Mokrog Doca. Petric na funkciju direktora kluba dolazi iz Upravno odbora kluba čiji je član do sada bio.

"Ovim putem obavještavamo javnost kako je upravni odbor održan sinoć u službenim prostorijama kluba imenovao novog direktora plavo-bijelih. Jednoglasnom odlukom UO, gospodin Ivan Petric Bagušić obnašat će funkciju direktora kluba. Ivan Petric ugledni je posuški poduzetnik i već dugih niz godina uključen je rad kluba, a svoj igrački staž gradio je u našem sportskom kolektivu i skupio nekoliko nastupa u seniorskoj momčadi u Ligi Herceg-Bosne", priopćili su iz Posušja.

Petric za Hercegovina.info kaže kako mu je iznimno zadovoljstvo što je dobio novu ulogu u klubu.

"Upravni odbor kluba je tako odlučio i na meni je bilo samo prihvatiti se posla i odgovornosti. U Upravi kluba sam još od povratka u Premijer ligu tako da nema puno nepoznanica u radu kluba. Zajedničkim snagama idemo nastaviti graditi što bolji klub", kaže Petric.

Iznimno je zadovoljan funkcioniranjem kluba.

"Klub je financijski stabilan, a i rezultati su svakim danom sve bolji. Moram ovdje iskazati zadovoljstvo našim trenerom Goranom Granićem. Za njega neću reći da smo zadovoljni, nego prezadovoljni. Naravno, tu je i momčad koja daje sve od sebe ne terenu i mislim da možemo biti samo bolji".

Kada su u pitanju radovi na stadionu Petric je kazao.

"Radovi idu jako dobro, puno toga se izgradilo. Uskoro ćemo dobiti reflektore. Klub je tu svoj dio posla napravio, još samo treba pričekati natječajne procedure kako bi konačno na Mokrom Docu mogli gledati i noćne susrete na radost svih naših navijača", kazao je Ivan Iko Petric za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.