Ivan Crnov na ljeto želi biti slobodan

crnov

Iako su Pod Bijelim brijegom očekivali suprotan odgovor i prihvaćanje ponude za produljenjem suradnje, baš kao što su odmah po završetku jeseni uradili Daniel Graovac, Pero Stojkić, Deni Simeunović, Danijel Stojanović, Aleksandar Radulović i Stevo Nikolić, Crnov je ipak odlučio odbiti novi ugovor.

- Crnov je odbio ponudu kluba za produljenjem suradnje, što nas je iznenadilo, ali to je njegova odluka i mi je poštujemo, iako bismo bili sretniji da je drugačija, izjavio je izvršni dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta.
Iako epilog pregovora između kluba i igrača, barem zasad, nije onakav kakav su priželjkivali navijači aktualnog prvaka, isti se ipak također morao karakterizirati realnim, baš kao što je tijekom zime ostanak Crnova u redovima prvaka bio realan isto onoliko koliko i odlazak, bez obzira što se u stanci između spuštanja zastora na prvi dio sezone i početka priprema govorilo kako je Crnov puno bliže odlasku nego ostanku.

- Kao što smo već rekli i ranije, mišljenja smo kako novi ugovor ne bi Crnovu predstavljao smetnju u realizaciji transfera u ljetnom prijelaznom roku, ali on je ipak odlučio da ne želi produljivati suradnju, dodao je Šulenta.

Dnevni list