Crnov: Očekujem da ćemo ispuniti klupske ciljeve

Ivan Crnov, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Ivan Crnov, Ivan Crnov, NK Široki Brijeg, Ivan Crnov, FK Željezničar
Struka očekuje da će Ivan Sesar, Slavko Bralić, Ivan Crnov, Ivan Baraban i Goodness Ohiremen Ajayi donijeti kvalitetu i širinu igračkom kadru jednog od pretendenata na sami vrh ovoga natjecanja.
Svi oni su izrazili zadovoljstvo dočekom na Pecari i izrazili nadu da će svojim igrama pridonijeti ostvarenju proklamiranih klupskih ciljeva.
- Imao sam problema u Moldaviji, doveden sam kao pojačanje, a ubrzo sam prebačen u Sheriff 2. U dogovoru sa svojim menadžerom odlučio sam da to nije rang za mene te sam odlučio napustiti klub. Drago mi je da sam u Širokom Brijegu i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti zacrtane klupske ciljeve, izjavio je Ivan Crnov.
S druge strane neki od igrača su otišli kaliti se u niželigaše. Uz Vinka Šaravanju (Sloga Ljubuški) i Branimira Odaka (GOŠK), na jednogodišnju posudbu će u Slogu i Ante Pinjuh.
Trener Davor Mladina se zahvalio Upravi na dovođenju "igrača s imenom i prezimenom" - Sad širina i kvaliteta daju optimizam pred nastavak prvenstvene utrke u kojoj je glavni cilj Europa, a vjerujem da imamo moć i za više, poručio je Mladina.
Kako je već ranije istaknuo, za njegovu momčad je ipak u ovom trenutku najvažnije da se potpuno koncentrira na utakmicu 2. kola Premier lige s Vitezom na stadionu Pecara (nedjelja, 20.30 sati).
- Protiv Viteza neće biti ništa manje zahtjevna utakmica nego protiv Travnika, naprotiv. No, dovoljno smo pametni i koncentrirani da osvojimo sva tri boda i ovjerimo trijumf iz Travnika. Dakle, opet će se, prije svega, nas pitati kakav će biti rezultat, kazao je šef struke, Širokog Brijega, Davor Mladina. J.S.

Ajayi: Svi su ovdje prijateljski nastrojeni

Za, iz Rijeke posuđenog, Goodnessa Ohiremena Ajayija (21), Mladina je rekao da ga je gledao par puta kao trener Hrvatskog Dragovoljca te da je veliki potencijal.
- Široki Brijeg je dobar klub, uvjeti za treniranje i rad su veoma dobri, suigrači su me od prvog dana prihvatili kao da godinama zajedno igramo, svi su veoma prijateljski nastrojeni. Dat ću sve od sebe i nadam se da će klub igrati u Europi sljedeće sezone, izjavio je nigerijski napadač.

Vitežani optimistični

U redovima Vitežana vjeruju da mogu do pozitivnog rezultata na Pecari.
- Očekujem dobru igru kao prvo poluvrijeme protiv Radnika u Bijeljini, gdje smo odigrali kvalitetno. Protiv Radnika smo tih 45 minuta odigrali odlično i šteta je što nismo postigli pogodak. Nadam se golu u Širokom Brijegu da bismo onda mogli dobiti nešto iz te utakmice, izjavio je nogometaš Viteza, Toni Pezo.

Dnevni list