IPAK OBRAT Zrinjski će pred navijačima igrati protiv kluba koji ih je ove sezone jedini uspio pobijediti

HŠK Zrinjski - FK Željezničar
Hercegovina.info

Mostarski Zrinjski ipak će svoj domaći susret protiv Radnika iz Bijeljine igrati pred navijačima. Zrinjski je bio kažnjen suspenzijom gledatelja, ali Mostarci dobro iskorištavaju tromost saveza pa će i u ovom meču računati na najvjernije navijače.

"S obzirom na činjenicu da u ponovljenom postupku donesena odluka Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH o odigravanju jedne utakmice pred praznim tribinama još uvijek nije pravomoćna, utakmica 21. kola m:tel Premijer lige HŠK Zrinjski – FK Radnik ipak će se odigrati uz prisustvo gledatelja!

HŠK Zrinjski odlučio je iskoristiti pravo žalbe u propisanom roku, a o istoj će opet odlučivati Apelacijska komisija NS-a BiH koja je nakon žalbe HŠK Zrinjski ukinula prvotnu odluku Disciplinske komisije i istu vratila na ponovni postupak i odlučivanje", priopćili su iz kluba.

Plemići protiv Radnika idu na još jednu uzastopnu pobjedu (11.) čime bi bili na korak do rekorda koji je postavio Osimov Željo prije točno 10 godina. Ukoliko Mostarci savladaju i Radnika, za rekord će im biti potrebna još pobjeda iduće kolo na teškom gostovanju kod tuzlanske Slobode.