IPAK NEĆE U VELEŽ bivša velika nada Dinama dolazi spasiti Rudeš

ante ćorić
NK Rudeš

U želji da ovog proljeća kreira pravo sportsku čudo i tako ostane u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, treneru Davoru Mladini uprava Rudeša dovela je još jedno zvučno ime i igrača koji je bio predodređen za velike stvari. Riječ je o nečemu o čemu se nagađalo ovih dana, odnosno 26-godišnjem Anti Ćoriću, bivšem hrvatskom reprezentativcu, te igraču Dinama i Rome, pišu Sportske novosti.

Ante Ćorić tijekom karijere osim za Modre i talijanskog velikana, igrao je i za Almeriju, WWW Venlo, Olimpiju te Zürich, s kojim je osvojio i naslov švicarskog prvaka. Najblistavije utakmice odigrao je u Dinamovom dresu, a ima iskustvo i igranja Lige prvaka.Ćorić će priliku svoje nogometno iskustvo imati prenositi na mlađe igrače Zagrepčana, s toga su u skladu najavama kako će priliku u HNL-u dobivati i mladi nogometaši kluba iznimno zadovoljni što je Ćorić stavio potpis na 1,5-godišnji ugovor.

"Sretan sam što sam se vratio u moj Zagreb. Naravno, Rudeš i ja imamo zajedničku viziju, te ćemo napraviti sve kako bi klub ostao u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Osobno sam u dobrom ritmu, noge su još malo teške od priprema, ali do početka sezone, sve će biti na pravom mjestu. I jedva čekam prve izazove",- rekao je Ante Ćorić.