IMA I TOGA Cijena ulaznice za utakmicu Premijer lige svega 1 KM

Sloboda Velež
Hercegovina.info

U okviru 25. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda će u nedjelju 10. travnja na svom stadionu dočekati Velež. Posebnost ovog susreta je ta, što će ulaznice koštati samo 1 KM, priopćili su iz kluba s Tušnja. Kako navode, na taj korak odlučili su se jer im treba veća podrška navijača.

"Svjesni loših rezultata u posljednjem razdoblju, što je prouzročilo i manju posjetu navijača na domaćim utakmicama, Uprava FK Sloboda odlučila je postaviti nove cijene za utakmicu koju nogometaši Slobode igraju protiv Veleža. Kao što je ranije navedeno, cijena jedne ulaznice koštat će 1 KM, a za djecu do 12 godina i žene ulaz će biti besplatan", rekli su iz Slobode.

"Pred utakmicu s Veležom imamo puno problema jer imamo puno kartoniranih igrača, imamo dvije-tri ozljede poslije utakmice s Radnikom iz Bijeljine, gdje je bio jako težak teren. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica protiv ekipe koja igra polufinale Kupa i koja bi se vjerojatno, da nije igrala prošle godine Europu, borila i za titulu ove godine, ekipa koja je kvalitetom sigurno među tri ekipe u bosanskohercegovačkom nogometu. Ja se nadam da će igrači napokon shvatiti važnost utakmice i da ćemo pružiti svoj maksimum. Dat ćemo sve od sebe i na kraju utakmice vidjeti za koliko će to biti dovoljno“, rekao je Amir Spahić, trener FK Sloboda.