FOTO  Ilići bolji od Cima, Bijelo Polje od Rudnika

Liga mjesnih zajednica Grada Mostara
Liga MZ Grada Mostara

Nastavilo se je odigravanje utakmica Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara. Kao i prethodne dvije večeri i sinoć je utakmice promatrao veliki broj gledatelja. Program je počeo je juniorskom utakmicom između malonogometaša Centra 2 i Rudnika. Pobjedu su zabilježili malonogometaši Rudnika rezultatom 1:2, a golove za Rudnik su postigli Matija Ivanković i Mirko Sušac. Jedini gol za Centar 2 postigao je Karlo Lasić.

Nakon juniora lokalni derbi odigrali su seniori Ilića i Cima. Ilići su pokazali su nešto više od susjeda iz Cima i slavili pobjedu 3:1. Franjo Pandža bio je strijelac vodećeg pogotka za Ilića a Marino Džidić postavio je rezultat na 1:1. U drugom dijelu Ilići su imali više inspiracije te su preko Marka Zelenike i Vencela Kožula povisili rezultat na 3:1 i došli do vrijedna tri boda.

U drugoj utakmici za seniore sastali su se malonogometaši Rudnika i Bijelog Polja. U zanimljivoj utakmici slavili su malonogometaši Bijelog Polja rezultatom 2:3. Malonogometaši Rondo Avenije JZ su u ponedjeljak odigrali svoju prvu utakmicu na turniru kada su doživjeli poraz od Rodoč 1 rezultatom 2:0. Sada su zabilježili pobjedu nad ekipom Ortiješa rezultatom 3:2.