FOTO  Ilići bolji od Cima, Bijelo Polje od Rudnika

Ilići bolji od Cima, Bijelo Polje od Rudnika
Liga MZ Grada Mostara

Nastavilo se je odigravanje utakmica Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara. Kao i prethodne dvije večeri i sinoć je utakmice promatrao veliki broj gledatelja. Program je počeo je juniorskom utakmicom između malonogometaša Centra 2 i Rudnika. Pobjedu su zabilježili malonogometaši Rudnika rezultatom 1:2, a golove za Rudnik su postigli Matija Ivanković i Mirko Sušac. Jedini gol za Centar 2 postigao je Karlo Lasić.

Nakon juniora lokalni derbi odigrali su seniori Ilića i Cima. Ilići su pokazali su nešto više od susjeda iz Cima i slavili pobjedu 3:1. Franjo Pandža bio je strijelac vodećeg pogotka za Ilića a Marino Džidić postavio je rezultat na 1:1. U drugom dijelu Ilići su imali više inspiracije te su preko Marka Zelenike i Vencela Kožula povisili rezultat na 3:1 i došli do vrijedna tri boda.

U drugoj utakmici za seniore sastali su se malonogometaši Rudnika i Bijelog Polja. U zanimljivoj utakmici slavili su malonogometaši Bijelog Polja rezultatom 2:3. Malonogometaši Rondo Avenije JZ su u ponedjeljak odigrali svoju prvu utakmicu na turniru kada su doživjeli poraz od Rodoč 1 rezultatom 2:0. Sada su zabilježili pobjedu nad ekipom Ortiješa rezultatom 3:2.