IBANEZ ZA HERCEGOVINA.INFO Ovo je čudo! Krznar će biti jedan od najvećih

Luis Ibanez
hercegovina.info

Zagrebački Dinamo sinoć je odigrao jednu od najvećih utakmica u svojoj novijoj povijesti. Modri, predvođeni Mislavom Oršićem su pregazili engleski Tottenham s 3:0 nadoknadivši tako dva gola zaostatka iz Londona te su se plasirali u četvrtfinale Europa lige.

Nogometaš HŠK Zrinjski i nekadašnji nogometaš Dinama Luis Ibanez ima samo riječi hvale za svoj bivši klub.

"Što da vam kažem, dečki su napravili čudo. Razgovarao sam s nekima od njih nakon utakmice, ali i trenerom Krznarom i čestitao im. Krznar će biti jedan od boljih trenera Dinama, ako ostane na klupi. On je bio pomoćnik dok sam igrao u Dinamu. Znam što može, on je stručnjak u taktici, disciplini i svemu. Jednostavno mislim da će biti vrhunski trener", kaže Ibanez te dodaje.

"Čuo sam se s Ademijem, Leovcem, Gvardiolom. Čestitao sam im. Ovo je najveći uspjeh Dinama ikada."

O junaku Oršiću je rekao.

"On je jučer bio najgledaniji profil na Transfermarktu, gledaniji od Ronalda i Messija. Sigurno je kako će se s njim nešto dogoditi u tom smjeru. Ovo što je radio sinoć, ali i što radi već neko vrijeme je odlično. On uvijek daje ključne golove i u domaćem prvenstvu protiv Rijeke, Hajduka i drugih. Uvijek je tu kada treba. Moram reći da je i Livaković čudo, spasio je kada je bilo najvažnije."

Rekao je nešto i o situaciji s braćom Mamić.

"Iskreno, mislim da su to gluposti. To što je Zdravko dao Dinamu, hrvatskoj ligi i hrvatskoj reprezentaciji neće dati nitko nikada. Dinamo i hrvatski nogomet su na nivou kojem jesu zbog njega. On je spašavao i druge klubove kada su bili u problemima. Neki su bili pred gašenjem, a onda on od njih kupi igrača. Pa on je Rijeci na posudbu dao deset igrača. Više od 70 posto reprezentacije Hrvatske je Dinamo. Svatko ima svoje razmišljanje i može reći što želi, ali moje je mišljenje da nema cijenu ono što je on dao hrvatskom nogometu. Hrvatski nogomet je skočio za deset stepenica više za njegove ere. Vidjet ćemo što će biti u budućnosti bez njega, vrijeme će pokazati pa ćemo biti pametniji", zaključio je Ibanez za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.