IBANEZ ZA HERCEGOVINA.INFO Nije istina da idem u Crvenu Zvezdu, ali u Zrinjskom nisam zadovoljan minutažom

Luis Ibanez
hercegovina.info

Luis Ibanez u Zrinjski je stigao kao jedno od najvećih imena u posljednjim godinama koji su zaigrali na travnjacima Premijer lige Bosne i Hercegovine. Argentinac koji je branio boje Dinama, Crvene Zvezde, Racinga, Gyoria, Trabzonspora, Karabükspora trebao je biti jedan od udarnih igrača Plemića.

No, to se ipak nije dogodilo. Što zbog prilagodbe što zbog ozljeda koje su ga udaljile s travnjaka. Prvo je morao na operaciju stopala, a zatim se prije nekoliko dana ponovno ozlijedio. Morat će propustiti prva dva kola.

"Dobro je oporavljam se, moram mirovati još nekih deset dana. Nisam očekivao ovu ozljedu, ali što je tu je. Taman kada sam prošao pripreme i dobro se spremio, dogodila se ozljeda", kaže Ibanez te dodaje.

"Mislim da se ova ozljeda dogodila više na bazi psihe nego radi fizičkog dijela. U klubu se borim za status i teško mi je zbog toga. Prije ozljede sam šest mjeseci šutio i trpio. Moralo se nešto ovakvo dogoditi."

Kaže popularni Lucho kako ne bi igrao i sve da je potpuno zdrav.

"Sigurno ne bih igrao i ne bi bio u kombinacijama. Kada sam bio najspremniji, a s 32 godine sam najspremniji igrač u klubu nisam igrao, dođe prijateljska utakmica na kojoj se zagrijavam 45 minuta i ne uđem. Nakon toga, sutradan, igram 90 minuta, pa kako se neću ozlijediti."

Pojavila se informacija za ponovni povratak u Crvenu Zvezdu.

"Ma to nije istina. Imam ugovor sa Zrinjskim još godinu dana. To su medijske priče i svaki prijelazni rok se spominje Crvena Zvezda ili Dinamo. Iskreno imao sam nekih drugih ponuda koje sam odbio, iz razloga što sam želio ispuniti u Zrinjskom ono zbog čega sam došao", ističe Ibanez te dodaje.

"No, isto tako, ako me stručni stožer ne vidi u prvih jedanaest, možda ne bi bilo loše ni da odem. Ipak sam prošao lijepu karijeru i igrao u dobrim klubovima i svugdje sam imao poštovanje od strane trenera prema sebi, a ovdje to ne osjećam. U Zrinjski nisam došao zbog novaca, nego da igram, no, to za sada baš i ne ide po planu."

No, unatoč svemu Ibanez ima visoko mišljenje o klubu.

"Došao sam u Zrinjski koji je veliki klub i imam visoko mišljenje o klubu. Imamo zaista fantastične navijače Ultrase, a Mostar mi je predivan grad", zaključio je Ibanez u razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.