Ibanez će u Zrinjskom ostati najmanje do kraja svibnja, potpisao Travaglia

Široki Brijeg Zrinjski
Hercegovina.info

Luis Ibanez nogometaš HŠK Zrinjski nije nastupao u nekoliko prethodnih prijateljskih susreta Plemića, točnije na Memorijalu 'Andrija Anković' u Gabeli. Razlog tomu je lakša ozljeda Argentinca koji je posljednjih nekoliko treninga u Međugorju radio odvojeno s kondicijskim trenerom Marinom Ivančićem.

S Ivančićem je također uz popularnog 'Lucha' radio i Mateo Božić koji je na prijateljskoj utakmici s Posušjem u Čitluku, u kojoj je Božić bio strijelac, zaradio lakšu ozljedu. Spomenimo kako problema s ozljedama imaju još Sahiti i Filipović.

Na poziciju lijevog bočnog, koju pokrivaju Bekić i Ibanez, u Zrinjski je iz Rijeke prije nekoliko dana stigao mladi Ennio Travaglia. Njegovim dolaskom, krenule su špekulacije o odlasku Luisa Ibaneza. No, kako doznajemo 'Lucho' će u Zrinjskom sigurno ostati najmanje do 31. svibnja, do kada ima važeći ugovor s Plemićima.

Klub s Bijelog Brijega danas je i službeno objavio kako je Ennio Travaglia potpisao za Plemiće, nakon što je u Gabeli ostavio jako dobar dojam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.