IBANEZ "Bilo je lijepo u Mostaru iako se nisam baš naigrao, za Europu su nam nedostajali navijači"

HŠK Zrinjski, Luis Ibanez , Luis Ibanez
Hercegovina.info

Argentinac Luis Ibanez više nije igrač HŠK Zrinjski. Naime, njegov ugovor s mostarskim klubom je istekao i on je od danas slobodan igrač te će potražiti novu sredinu.

"HŠK Zrinjski želi sve najbolje u budućnosti Luisu Ibanezu, koji je u prethodne dvije sezone upisao dvadeset službenih nastupa u dresu našeg kluba", priopćili su iz Zrinjskog.

"Što se tiče života, ja i moja obitelj smo jako zadovoljni kako nam je bilo u Mostaru. Nikada nam nije ništa nedostajalo. Klub i ljudi oko nas uvijek su se trudili da nam bude super. No, što se tiče igračkog dijela nisam nikako zadovoljan. Nisam igrao koliko sam očekivao. Došao sam kao pojačanje, a nisam igrao koliko sam trebao. To je sada iza mene i nadam se da mi se više neće dogoditi da neću igrati", kaže Ibanez.

Sadržaj se učitava...

Već ima druge opcije.

"Imam već ponuda na stolu. Najbitnije mi je da budem blizu obitelji. Obitelj će živjeti u Zagrebu, a ja gledam najbližu i najbolju opciju prema tome. Tek nam slijedi prijelazni rok pa ćemo vidjeti."

Za Europu je kaže nedostajao huk s tribina.

"Zahvaljujem se navijačima Zrinjskog, uvijek su bili korektni. Ovih godinu dana koliko smo igrali bez njih jako se osjetilo. Kada su oni bili na tribinama, bilo je lakše za igrati. Mislim da je Zrinjski završio na mjestu kojem jeste upravo zbog toga. Nedostajao nam je 'vjetar u leđa'. Nije bilo pritiska kojeg nam uvijek daju", rekao je Ibanez za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.