Iako smo oslabljeni pobijedit ćemo Sarajevo na Pecari!

-Iako smo oslabljeni neigranjem  nekoliko naših prvotimaca (Varea, Renato, Ivanković, Šilić isto tako upitan) mi ćemo protiv Sarajeva ići na pobjedu. Imamo igrače koji mogu zamijeniti one koji ne mogu igrati utakmicu protiv Sarajeva i nećemo tražiti alibi zbog neigranja istih, već pokušati dobro odigrati i pobijediti ekipu Sarajeva s onim igračima koji su nam na raspolaganju- rekao je trener Širokobriježana Toni Karačić.

Sportski direktor Mario Bazina je rekao da očekuje jednu dobru utakmicu i usprkos porazu Širokog u Kupu BiH protiv Borca, nada se sutrašnjoj pobjedi i vraćanju momčadi pobjedničkom nizu.

Brazilac Wagner u redovima Širokog je rekao da je atmosfera u momčadi izvrsna i da svi jedva čekaju susret sa Sarajevom te da očekuju dobru podršku s tribina vjernih navijača Škripara kao i nova tri boda na Pecari.

Zanimljivo je spomenuti da su sarajevski mediji proglasili Škoru (Sarajevo) kao najboljeg igrača Premijer lige, na što je trener Karačić rekao da je ipak Wagner bolji igrač od Škore, dok je Wagner rekao da mu to nije važno, važno je da Široki igra dobro i da pobjeđuje iz utakmice u utakmicu.

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)