I hrvatski navijači mogu u Beograd

Iako su se nogometni savezi dviju zemalja još prije utakmice u Hrvatskoj u ožujku dogovorili da gostujućim navijačima neće biti omogućen ulaz na stadion, takva mogućnost ipak postoji!

Naime navijačima iz Hrvatske u Beogradu je netko mogao kupiti ulaznicu za predstojeću utakmicu, s obzirom da je na jednu osobnu iskaznicu bilo moguće kupiti čak sedam ulaznica, s kojom će oni kao i svaki drugi gledatelj moći ući na Marakanu.

- Kontrole osobnih dokumenata neće biti na samom stadionu, tako da će navijači iz Hrvatske, isključivo bez obilježja moći ući na stadion. Navijačima sa hrvatskim obilježjima će biti zabranjen pristup stadionu, a kontrola će početi još na granici, rekao je za Telegraf načelnik policijske uprave za grad Beograd Stevan Bjelić.

- Policija će vršiti kontrolu u dvije zone - na granici i u zoni stadiona. Vidno obilježenim navijačima Hrvatske neće biti omogućen ulaz u Srbiju, a ukoliko se primijete organizirane skupine, policija će ih zaustaviti na granici, dodao je Bjelić.

Srpska policija u dobroj je suradnji sa hrvatskim predstavnicima sigurnosti, koji će također vršiti kontrolu vozila koja će se uputiti ka Srbiji na dan utakmice.

ABCportal.info