HŠK ZRINJSKI "Uzroke poraza tražimo u vlastitim redovima, ali osjećamo obvezu izraziti ogorčenost prijenosom"

HŠK ZRINJSKI "Uzroke poraza tražimo u vlastitim redovima, ali osjećamo obvezu izraziti ogorčenost prijenosom"
HŠK Zrinjski

Hrvatski športski klub Zrinjski danas je izdao priopćenje u kojem je iskazao nezadovoljstvo prijenosom utakmice Borca i Zrinjskog koja se sinoć igrala u Banja Luci. Iako se mislilo kako će se klub s Bijelog Brijga očitovati po pitanju suđenja, to ipak nije bila tema priopćenja.

"HŠK Zrinjski odavno je zauzeo stav kako uzroke poraza i nezadovoljavajućih rezultata uvijek moramo tražiti u vlastitim redovima, a iako se takvog stava neupitno držimo i nakon utakmice 30. kola m:tel Premijer lige FK Borac – HŠK Zrinjski (2:1), naš klub svejedno želi izraziti veliku razočaranost nakon navedene utakmice", ističu iz HŠK Zrinjski.

"Iz tog razloga HŠK Zrinjski niti u ovom reagiranju ne želi uzroke poraza tražiti u nekim drugim stvarima, poput suđenja što je nažalost u posljednje vrijeme postalo pravilo - analizu istog ostavljamo sudu javnosti i odgovornima u Nogometnom savezu BiH, ali ipak osjećamo obvezu naglasiti nezadovoljstvo i ogorčenost nakon utakmice u Banjoj Luci", navodi se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HŠK Zrinjski, šesterostruki prvak BiH i jedan od samo četiri kluba koji je nastupio u svakoj sezoni Premijer lige, svojim dostojanstvenim ponašanjem uvijek će davati doprinos napretku našeg klupskog nogometa, zbog čega zapravo i osjećamo najveću razočaranost, jer nas utakmice poput jučerašnje u Banjoj Luci zapravo vraćaju u vrijeme za koje smo mislili da je iza nas, a nikako ne doprinose napretku kojem težimo", dodaju iz kluba.

"Za taj napredak Premijer lige vrlo važnu ulogu imaju i TV prijenosi, a nakon utakmice u Banjoj Luci moramo izraziti razočaranost i neprofesionalnom realizacijom izravnog TV prijenosa u produkciji Arena Sport TV, zbog čega ćemo od nositelja TV prava zatražiti službeno očitovanje o realizaciji prijenosa utakmice FK Borac - HŠK Zrinjski, jer jednostavno ne želimo vjerovati da je u pitanju bila svjesna neprofesionalnost", navodi se u priopćenju.

Podsjetimo, gledatelji su sinoć ostali zakinuti za usporene snimke trenutaka koji su direktno utjecali na krajnji ishod utakmice.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.