VIDEO  HŠK Zrinjski uvjerljivo svladao zagrebačku Lokomotivu pod Bijelim Brijegom

HŠK Zrinjski, nk lokomotiva zagreb
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su na svom terenu u prijateljskom susretu svladali momčad zagrebačke Lokomotive s uvjerljivih 4:0.

Zrinjski je poveo u 6. minuti. Mateo Marić poslao je loptu prema svom vrataru Ivanu Nevistiću koji je nije očekivao, a ni uspio stići te je ona završila u mreži.

U 17. minuti već je 2:0 za Mostarce. Jukić je sa strane dodao loptu Šipovcu. Njegov prvi udarac brani Nevistić, no lopta ponovno dolazi do mladog nogometaša Zrinjskog koji pogađa za 2:0.

Sadržaj se učitava...

Do trećeg pogotka 'Plemići' dolaze u 29. minuti. Sjajnu dubinsku loptu je dobio Matija Malekinušić koji je pogađa mrežu Nevistića.

Na samom otvaranju drugog djela, u 49. minuti, Šipovac je ukrao jednu loptu Josipu Pivariću i sjajno proigrao Franka Sabljića koji pogađa za visokih 4:0

Podsjetimo, reprezentativnu stanku peta momčad HNL-a odlučila je provesti u Hercegovini, a u sklopu mini priprema odigran je i današnji susret koji je sigurno dobro došao kako treneru Lokomotive Silviju Čabraji, tako i domaćem strategu Sergeju Jakiroviću.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.