HŠK Zrinjski: Uskoro ubacujemo u višu brzinu

HŠK Zrinjski-Drina
Nogometaši će danas imati slobodan dan, a već od ponedjeljka im slijede ozbiljniji napori.

Bez viška kilograma

- Do sada sam zadovoljan kako se pristupa treninzima. Od ponedjeljka ćemo ući u jači radni ritam. Ovih nekoliko dana ipak smo se lagano uvodili, te je zapravo i bila ideja nešto ranijeg početka priprema - kazao nam je šef struke Zrinjskog Vinko Marinović. On tvrdi kako je zadovoljan tjelesnim stanjem njegovih nogometaša.

Prilika za dokazivanje

- Nitko nije zapušten došao na pripreme i to je sigurno dobra stvar za našu momčad. S takvom skupinom profesionalaca sigurno je i lakše raditi. Pred nama je dovoljno vremena da se optimalno dovedemo u formu pred proljetni dio sezone u kojemu imamo odigrati 12 utakmica - dodao je Marinović.

U konkurenciji u proljetnom dijelu sezone neće biti Anto Radeljić. Gužva u obrani uzrokovala je njegovu posudbu u NK Vitez.

- Ante je sam tražio posudbu, nadam se kako će to biti dobra stvar za njega. Nadam se kako se može nametnuti u Vitezu i vratiti se u natjecateljski ritam. Postoji možda mogućnost da nas napusti i Filip Lončarić, ali smo na vratarskim pozicijama vrlo dobro potkovani i ako dođe do njegovog odlaska, dodao je na koncu prve faze priprema šef struke Zrinjskog Vinko Marinović.

vecernji list