HŠK Zrinjski: Teško do cilja uz postojeći kadar

HŠK Zrinjski, pripreme, utakmice, pojačanja
Prva koju su Plemići odigrali na NK Bigeste bila je samo jači trening za izabranike Slavena Muse i tu utakmicu Zrinjski je pobijedio sa 6:1. U toj utakmici stručni stožer je koristio dva potpuno različita sastava koji su igrali po jedno poluvrijeme.

Druga utakmica igrala se jučer sa NK Osijek, i to je bio puno ozbiljniji ispit za nogometaše Zrinsjkog. Ovaj puta nisu igrala dva sastava, a trener Musa je posezao za izmjenama tijekom drugog dijela. Ovu utakmicu Zrinjski je izgubio sa 5:3, a prvi dio utakmice Plemići su dobro stajali na terenu. Drugi dio donio je ono što većina navijača zna, a to je da Zrinjski nema širinu potrebnu za nastavak prvenstva.

Ukoliko se misli ozbiljno uhvatiti u koštac za izlazak u Europu, Uprava HŠK Zrinjski mora treneru osigurati još bar dva kvalitetna pojačanja. Što se tiče trenutnog kadra najugodnije iznenađenje je Pehar koji je odlično odradio minutažu koju mu je povjerila struka u obadvije utakmice, a raduje i dobra igra mladih Arežine i Drežnjaka. Ukoliko se misli ozbiljno, onda je i krajnje vrijeme da se nekim igračima zahvali na suradnji.

Slijedeći test HŠK Zrinjski ima u subotu, kada u Međugorju igra sa FK Željezničar.

hercegovina.info