HŠK ZRINJSKI SE PONOVNO OGLASIO "Objava Veleža je šokantna, razočaravajuća i žalosna"

zrinjski velež

Priopćenje na priopćenje rekli bismo. Nakon što se nakon subotnjeg gradskog derbija priopćenjem najprije oglasio HŠK Zrinjski, a zatim i FK Velež koji je prozvao svog gradskog rivala, večeras stiže novo priopćenje od strane aktualnog prvaka. Ističu kako igrači, treneri i osoblje FK Velež ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi.

"HŠK Zrinjski Mostar primoran je reagirati još jednim službenim priopćenjem nakon utakmice HŠK Zrinjski - FK Velež (1:0), a povod za isto je današnje reagiranje FK Velež Mostar koje sadrži niz neistinitih, ali i opasnih optužbi prema našem Klubu.

U ovom priopćenju ćemo reagirati samo na opasne optužbe koje je iznio FK Velež u svom priopćenju, jer smatramo šokantnim, razočaravajućim i žalosnim objaviti da je, citiramo: “Besmisleno zavaravati javnost kako spomenuta grupa nije imala namjeru napasti naše igrače, trenere i ostalo osoblje Veleža”. 

Naime, želimo jasno naglasiti kako igrači, treneri i osoblje FK Velež niti u jednom trenutku nisu bili ugroženi, niti izloženi bilo kakvom napadu, a što sigurno potvrđuju i izvješća službenih osoba s navedene utakmice! 

HŠK Zrinjski u svom jučerašnjem priopćenju pozvao je na razum i mir, jer smo svjesni da svako drugačije ponašanje može imati dalekosežne posljedice, a iznositi ovakve neistinite, neutemeljene i prije svega opasne optužbe je upravo suprotno od pozivanja na razum, mir i smirivanje napetosti, a sve to iz razloga koji su poznati samo FK Velež", stoji u priopćenju HŠK Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.