HŠK Zrinjski: Pun Istok za puni plijen!

HŠK Zrinjski, Ultrasi, Stadion HŠK Zrinjski

Nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine sve je bliže, a oči bosanskohercegovačke javnosti sigurno će biti usmjerene na hercegovački derbi koji se igra iduće nedjelje na stadionu Pecara s početkom u 17 sati.

Mostarski Zrinjski puno je rotirao u prijelaznom roku, otišli su igrači s manjom minutažom u protekloj sezoni, ali i najistaknutiji pojedinci u proteklih nekoliko godina, Nemanja Bilbija i Ognjen Todorović. U punom pogonu napokon su Šovšić i Veselinović od kojih se puno očekuje u nastavku sezone, a utakmica na Pecari može biti veoma dobar i točan indikator onog što možemo očekivati od Plemića u nadolazećim utakmicama.

Hercegovački derbi gotovo uvijek opravda epitet derbija na terenu, no to zasigurno uvijek opravda na tribinama, bez obzira igra li se utakmica u Mostaru ili Širokom Brijegu. Bez sumnje smo da će tribine stadiona Pecara ponovno biti ispunjene do posljednjeg mjesta u nedjelju kada se očekuje velika podrška za gostujući sastav. Pretpostavlja se da će navijači HŠK Zrinjski opet imati dostupnu čitavu tribinu "Istok" kao što je to bila praksa posljednjih godina kada su je navijači Plemića redovito punili i bili vjetar u leđa voljenom klubu. 

Pet bodova iza vodećeg Sarajeva, Zrinjski te treba! Borba za obranu titule najboljeg nogometnog kluba u Bosni i Hercegovini iznova počinje, meta i odstojanje ostaju isti, a već dobro znamo koja je naša zadaća: pun "Istok" za puni plijen s Pecare!

Nedjelja 24.2 u 17h , stadion Pecara

NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski Mostar

 

HERCEGOVINA.INFO