HŠK Zrinjski produžio ugovor s Jakirovićem

Zrinjski na pripremama u Međugorju
Hercegovina.info

U prostorijama HŠK Zrinjski danas je održana konferencija za medij. Na istoj je priopćeno kako je trener 'Plemića' Sergej Jakirović produžio ugovor sa Zrinjskim. Potpis na ugovor s Plemićima Jakirović je stavio do 31. svibnja 2024. godine.

Onaj prvi, kojeg je hrvatski stručnjak potpisao po dolasku u Mostar trajao je do 31. svibnja 2023. godine. U Zrinjskom su izuzetno zadovoljni onim što Jakirović čini, a ove zime nisu ga željeli pustiti u zagrebački Dinamo.

"Meni je od prvog dana u Mostaru jako lijepo. Rezultati su ti koji generiraju ljepotu življenja i svega. Svjestan sam ja i sam i svi koji su bili oko mene, i vi koji ste bili svjedoci da nije bilo ispočetka sve bajno, no sve je to jedan proces", rekao je Jakirović.

"Ovo je za mene jedna velika odgovornost, što sam dio ovog projekta. Želim nastaviti putem kojeg radimo već godinu dana i da uveseljavamo sve ljude koji vole HŠK Zrinjski, nastavimo s uspjesima i pobjedama kako bi osvojili titulu ove sezone i nešto napravili u Europi", dodao je trener 'Plemića'.

U Zrinjski je Sergej Jakirović stigao koncem 2020. godine, a u karijeri je još vodio Maribor, Goricu i Sesvete.