HŠK Zrinjski: Porazi obilježili zadnja kola Premijer lige u Zvirovićima

Premijer liga Međugorje

Kao što smo već ranije javljali na našem portalu proteklog vikenda završila je Premijer liga u Zvirovićima kod Međugorja u organizaciji ŠN AS Međugorje.

Naslovom prvaka okitila se ekipa domaćina ŠN AS Međugorje, a na natjecanju nastupile su i dvije ekipe HŠK Zrinjski iz Mostara.

Ekipa HŠK Zrinjski crveni na kraju je završila na četvrtom mjestu sa skupljenih 43 boda, a ekipa HŠK Zrinjski bijeli završila je na 10. mjestu sa skupljenih 15 bodova.

Premijer liga Međugorje

Za HŠK Zrinjski crvene u subotu su nastupili: Leon Marić, Lovro Škrobo, Roko Krešić, Sandro Zovko, Domagoj Matić, Josip Buhovac, Ivan Miletić, Zlatko Ivanković, Tomislav Begić, Josip Šoljić, Vućina i Robert Tomić.

Premijer liga Međugorje

Za HŠK Zrinjski bijeli u subotu su nastupili: Gabrijel Peša, Rafael Peša, Krešimir Čule, Marko Drežnjak, Lovro Bilić, Franko Lučić, Luka Pehar, Marko Palac, Vito Avmedovski, Petar Bošnjak, Ivano Vasilj i Leon Špec.

HŠK Zrinjski bijeli u subotu su odigrali dvije utakmice. Trebali su odigrati tri, ali je ekipa iz Bileće odustala od natjecanja.

Slavili su protiv ekipe FK Hercegovac iz Bileće koja je predala utakmicu, a dva poraza doživjeli su od vršnjaka iz HŠK Posušje i UŠS Fortuna Mostar.

HŠK Zrinjski crveni su odigrali su dvije utakmice i doživjeli dva poraza. Bolji od Zrinjskog bili su mali nogometaši iz Posušja i Međugorja.