HŠK Zrinjski: Plemići više nemaju prava na kiks

Stadion HŠK Zrinjski, NK Travnik, Vinko Marinović, Stadion HŠK Zrinjski, nogomet, Stadion HŠK Zrinjski, FK Olimpic
Utakmica je to u kojoj su bodovi neophodni za obije momčadi, i danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija na kojoj je govorio Vinko Marinović šef struke Plemića.

Marinović je istakao da je malo razočaran ishodom utakmice protiv Sarajeva u kojoj su Plemići bili bolji protivnik, ali su na kraju ipak izgubili. U utakmici protiv Travnika nema mjesta nikakvim kalkulacijama i šef struke Zrinjskog je rekao:

"Moramo pobijediti Travnika, i ne smijemo ni pomišljati na kiks. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu  kao protiv Sarajevo i da ćemo napokon poboljšati realizaciju i postići pogotke. Mi moramo izboriti plasman u Europu i to nam je osnovni cilj. Nadam se da su loši rezultati iza nas, te da ćemo se vratiti pobjedama".

Atmosfera u momčadi je odlična, a na sutrašnjoj utakmici možda se neće moći računati na Radulovića zbog problema sa žlijezdama. Petrak zbog tri žuta kartona, te Radeljić koji odrađuje kaznu zbog crvenog kartona nemaju pravo nastupa na sutrašnjoj utakmici.

Utakmica HŠK Zrinjski-NK Travnik igra se sutra (srijeda) s početkom u 18. sati i 30. minuta.

HERCEGOVINA.info