FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići optimistični pred sutrašnju utakmicu

Stadion HŠK Zrinjski, FC Utrecht

HŠK Zrinjski sutra na svom travnjaku igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Europsku ligu protiv Utrehta. U tu svrhu danas je na stadionu održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novionarima obratili šef struke Hari Vukas i nogometaš Slobodan Jakovljević.

"Za nas je ovo velika utakmica, protiv velikog protivnika. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali to ne mora ništa značiti, sutrašnjih 90 minuta treba dobro pripremiti. Maksimalno smo oprezni, znamo koliko je Utrecht kvalitetan i ne zanosimo se ničim u ovoj utakmici.  Mi očekujemo da će Utrecht igrati isto kao i na domaćem terenu. Na svom terenu su izveli izrazito napadačku postavu s tri vezna igrača od kojih nijedan nije nekih defanzivnih sklonosti. Tako su igrali i kroz pripreme. E, sad što će se događati kroz igru - to ćemo vidjeti sutra, u svakom slučaju mislim da oni ne znaju drugačije igrati nego ofanzivno. Oni su, bar po onome što mogu pročitati, uvjereni u prolaz, ali neka su i ne bi bilo loše kad bi nas podcijenili. Sinoć kada smo bili na druženju s navijačima osjetio sam jednu veliku sinergiju, da ovaj grad diše za Zrinjski. Ljudi su prilazili, djeca se slikala s igračima.Upravo zbog tih ljudi, navijača, imamo obvezu da na terenu svi damo svoj maksimum za uspjeh Zrinjskog"", rekao je Vukas.

Slobodan Jakovljević je istakao "Čeka nas jako izrazito teška utakmica, Teško je predvidjeti što će biti, ali optimistični smo, nadam se da uz podršku vjernih navijača možemo doći do pozitivnog rezultata i proći u dalje natjecanje".

Utakmica između Zrinjskog i Utrechta s igra sutra s početkom u 19:00 sati, a kako saznajemo za ovaj duel vlada nezapamćeno zanimanje, tako da se očekuje pun stadion.

HERCEGOVINA.info