HŠK Zrinjski: Optimistično pred utakmice s Mariborom

HŠK Zrinjski, trening, HŠK Zrinjski, Kupres, pripreme, HNK Tomislav, HŠK Zrinjski
Dan uoči odlaska Plemići su odigrali kontrolnu utakmicu u kojoj je stručni stožer dao prigodu svim igračima na koje može računati u novoj sezoni.

S obzirom da je prva utakmica pretkola Lige prvaka za dva tjedna, vjerojatno je popis nogometaša koji su otišli na Kupres i konačan koji će biti prijavljen za najprestižnije europsko nogometno natjecanje.

 

 

 

Podsjećamo na popisu su: Dujković, Tirić, Vasilj, Radeljić, Aleksić, Graovac, Turkalj, Zlatić, Stojkić, Katanec, Simeunović, Muminović, Šćepanović, Đurić, Petrak, Durak, Sušić, Pehar, Stojanović, Nikolić, Kordić, Popović, Jozić, Vranjić, Blaić i Galić.

Najveće iznenađenje je svakako izostanak Basare s popisa, dok će mladi nogometaši Zrinjskog koji nisu otišli na Kupres biti poslani na posudbu u neki od klubova u okruženju.

Veliki problem struki sada predstavlja ozljeda Crnova, koji bi se trebao momčadi na Kupresu priključiti već sutra. Crnov je bio jedan od nositelja igre šampionske momčadi Zrinjskog iz prošle sezone i ukoliko on bude spreman za Maribora bit će to veliko olakšanje za sve one kojima je Zrinjski u srcu.

Sudeći po provjeri u subotu za nove nogometaše koji su se priključili Plemićima može se reći da će biti pojačanja, ali svakako je najveći dobitak mladi Marin Galić koji je dojučerašnji junior Zrinjskog.

O protivniku Zrinjskog NK Mariboru manje-više sve je poznato. Mariborčani su već dugi niz godina redoviti sudionici europskih natjecanja, i momčad koja je u susretu sa Plemićima papiranati favorit. To za sada ništa ne znači, i snaga obije momčadi će se vidjeti kada istrče na teren. U Zrinjskom, ali i među navijačima vlada umjereni optimizam jer je po prvi puta nakon završetka sezone momčad ostala na okupu, a ovaj Zrinjski je pokazao da zna igrati nogomet.

HERCEGOVINA.info