FOTO  HŠK Zrinjski: Nogometaši aktualnog prvaka krenuli sa pripremama

HŠK Zrinjski pripreme
U srijedu su nogometaši odradili liječničke preglede, a danas su ih u prostorijama HŠK Zrinjski pozdravili članovi Uprave kluba i stručni stožer prvaka.

U odnosu na prošlu sezonu nema Tomislava Tomića, Daniela Graovca i Ivana Peke, a na prvom okupljanju Blaž Slišković je zapisao ukupno 33 igrača.

Blažu Sliškoviću na prvoj prozivci pojavili su se: Krešimir Bandić, Dalibor Kozić, Mario Barić, Zvonimir Blaić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Luka Lučić, Oliver Petrak, Mate Pehar, Nermin Jamak, Marijan Ćavar, Nemanja Bilbija, Rijad Kobiljar, Toni Jović, Tonći Kukoč, Ognjen Todorović, Miloš Filipović, Jasmin Mešanović, Saša Kajkut i Momčilo Mrkaić, zatim trojica novih igrača čije su angažmane u Zrinjskom već potvrdili, Marin Galić, Nardin Mulahusejnović i Frane Čirjak, povratnici s posudbe Jasmin Bogdanović (Olimpik), Josip Miketek (Čapljina), Ivan Sušić i Vencel Kožul, juniori Srđan Vulić i Nermin Hajdarević te Đorđe Ćosić (FK Drina), Salko Jazvin (HNK Čapljina) i Damir Ćavar (NK Zagreb) čije će eventualne angažmane Zrinjski tek potvrditi.

Opravdano je izostao samo vratar Kenan Pirić, koji je će se momčadi priključiti uoči odlaska na Kupres. Blaž Slišković s igračima će 18. lipnja preseliti na Kupres i tamo se zadržati do 23. lipnja.

Nakon samo dva dana u Mostaru ekipa će 26. lipnja ponovno put Kupresa, gdje će se u drugom boravku zadržati do 2. srpnja.

Završni dio priprema uoči prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka, koja je na programu 11. ili 12. srpnja, bit će odrađen u Mostaru.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Tijekom večeri na našem portalu moći ćete pogledati što o predstojećim pripremama i sezoni kaže nogometaš Zrinjskog Marin Galić kao i šef struke Plemića Blaž Slišković.