HŠK Zrinjski na vrata dovodi Lovru Rogića, ali želi još jednog nogometaša sa Šubićevca?

Lovre Rogić
Nikša Stipaničev/Cropix

Iako je sezona tek završena, pod Bijelim Brijegom se radi punom parom. Slaže se kadar za nove europske izazove i novu sezonu.

Tako je u javnost stigla vijest kako će prva akvizicija biti Teo Marošević, 18-godišnjak iz Münchena 1860 koji igra na poziciji desnog beka.

Kako pak javljaju hrvatski portali, Zrinjski je sve dogovorio s vratarom Šibenika Lovrom Rogićem. Radi se o kapetanu Šibenika koji je ispao iz HNL-a i kojeg će napustiti prema svemu sudeći čak 17 igrača, te će klub sa Šubićevca doživjeti pravu rekonstrukciju. 

Radi se odličnom vrataru kojeg Rendulić jako dobro poznaje i ukoliko dođe do realizacije ovog posla, Zrinjski će biti još snažniji na poziciji između vratnica.

Kako doznajemo, osim Rogića Zrinjski pod Bijelim Brijegom želi još jednog nogometaša Šibenika, a riječ je o Marku Soldi.

Lovre Rogić

Soldo je dijete Širokog Brijega koji je u prosincu 2021. godine potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom, točnije do 2027. godine.

No, za sada sve stoji samo na želji Mostaraca. Soldo će se sigurno prvo staviti na raspolaganje Igoru Bišćanu kao i drugi nogometaši Dinama koji se vraćaju s posudbe, tako da će se tu nešto pitati trenera Modrih, ali i samog igrača.

Svakako treba i vidjeti u kojem će se smjeru razvijati situacija s Dinamovim nogometašima pod Bijelim Brijegom; Ćužom, Sučićem i Vukotićem.