FOTO  HŠK Zrinjski: Na pobjedu od prve minute susreta

Stadion HŠK Zrinjski, tiskovna konferencija, tiskovna, Filip Arežina

Na tiskovnoj konferenciji pored šefa struke Vinka Marinovića  je nazočio i nogometaš Filip Arežina, koji se u Zrinjski vratio upravo iz Rudara.

Nogometaš Filip Arežina respektira svoje bivše suigrače i dodaje:

"FK Rudar je skup veoma dobrih i kvalitetnih igrača tako da nećemo imati lagani zadatak. Respektiram svoje dojučerašnje saigrače, HŠK Zrinjski je kvalitetniji ali ponovno napominjem da ćemo se morati potruditi i krenuti ozbiljno od prvog sudačkog zviždukada kako bi spriječili iznenađenje koje je i FK Sarajevo imalo."

Šef struke Vinko Marinović dodaje: "Krenut ćemo oprezno, ali i napadački kako bi stekli početnu prednost i probati obraniti se nešto agresivnijom obranom , svi znate u zadnjim susretima redovito smo imali propuste u obrani te dozvoljavali protivnicima početnu prednost."

Povratak Petraka u ekipu te male promjene u sastavu mislim da će doprinjeti dobroj igri, čvšćoj obrani a samim tim i novoj pobjedi kako bi dalje u stopu pratili lidera Premijer lige FK Slobodu iz Tuzle.

Nema predaje, radimo i radit ćemo sve da se titula vrati u Mostar, ali napominjem još dosta ima susreta, derbija i važnih utakmica do svršetka utrke za titulu.

Podrška sa tribina naših vjernih navijača, lijepo vrijeme, te jedan dostojan protivnik zasigurno će pridonjeti jednoj divnoj nogometnoj predstavi, dodao je Vinko Marinović.

HERCEGOVINA.info